Riool camera inspectie

Riool camera inspectie
4.5 (89.93%) 421 votes

Riool camera inspectie helpt bij oplossen rioolverstoppingen

Omdat niet elke rioolverstopping hetzelfde is, maakt de ontstoppingsdienst van Rioolspecialist gebruik van diverse methodes van riool onderzoek om een verstopping te verhelpen. Het uiteindelijke doel is om de doorstroming van het riool weer te herstellen met behulp van een schoonmaakprocédé op maat. Wanneer dit noodzakelijk is of wenselijk wordt geacht, kunnen onze rioolspecialisten eerst met een minicamera uw riool inspecteren. Op grond hiervan bepalen zij welke reinigingswijze het beste kan worden gehanteerd.

Waarom een riool camera inspectie laten uitvoeren?

Het verrichten van een camera-inspectie bij een verstopt riool is vooral nuttig als er sprake is van een zware verstopping. Om erachter te komen wat de verstopping veroorzaakt en wat de eventuele zwakke plekken zijn van dit materiaal, maakt Rioolspecialist gebruik van cameraatjes waarmee onze medewerkers het riool inspecteren. Omdat dit mobiele en op afstand controleerbare camera’s zijn, kan er uiterst nauwkeurig riool onderzoek mee worden gedaan.

Riool camera-inspectie bij andere rioolproblemen

Rioolinspecties met behulp van een minicamera beperken zich niet alleen tot het vaststellen van de ontstoppingsmethode bij een rioolverstopping. Ook wanneer er redenen zijn om aan te nemen dat er schade aan rioolbuizen is, biedt een nadere inspectie uitkomst. Zo kan van dichtbij worden bekeken of het afvoersysteem kwalitatief nog in orde is. Het optreden van beschadigingen kan helaas voorkomen en daarom is het aan te raden om in het kader van rioolonderhoud regelmatig een camera-onderzoek te laten verrichten.

Tijd voor een riool camera inspectie? Neem contact op!

Wanneer u een rioolverstopping heeft of wilt dat voor onderhoud of reparatie een riool onderzoek wordt gedaan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Rioolspecialist ORS beschikt over moderne apparatuur en technieken, waarmee wij op een professionele manier uw riool inspecteren. Dankzij onze efficiënte inspectiemethodes en doeltreffende aanpak hebben wij grote en kleine rioolproblemen snel voor u verholpen!

Riool camera inspectie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *