TARIEVEN RIOOL ONTSTOPPEN

TARIEVEN RIOOL ONTSTOPPEN
5 (100%) 1 vote

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN

Voor het ontstoppen van uw riolering, wc/keuken/douche afvoer, gootsteen en/of hemelwaterafvoer hanteren Wij een vaste tarief van €150,- inclusief BTW. en voorrijkosten en inzet van materieel. 

Bovengenoemde tarief geld uitsluitend voor particulieren, voor bedrijven kunt u contact opnemen met een van onze telefonisten.

voor meer informatie Bel nu: 085-0030180

 

  • Kosten riool ontstoppen of riool camera inspectie € 150,-
  • Rioollucht inspectie €150,-

 

RIOOLLUCHT IN HUIS OPSPOREN € 150,-

Opsporen van oorzaak rioollucht in huis. Een rioollucht die in uw badkamer, wc of douche hangt, betekent een grote aantasting van uw woongenot, want de onaangename geur die uit het riool ontsnapt is vaak zeer doordringend en overheersend.

 

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN EN CAMERA INSPECTIE € 150,-

Optimaal Riool Service biedt een camera inspectie aan als expertise indien de verstopping van uw riool op korte tijd terugkomt. Een camera inspectie bieden wij u ook aan als er sprake is van waterschade of indien de verstopping van uw riool  wel verholpen is maar de oorzaak niet duidelijk te achterhalen is. Een camera inspectie oftewel riool onderzoek  is de uitkomst die u dan nodig heeft, zeker als het gaat om een riolering of afvoer die vaker verstopt raakt.

 

RIOOLSERVICE MET 24-UURSSERVICE

Het kan gebeuren dat u met spoed een rioolspecialist nodig heeft. Daarom kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. Wij hanteren in dit geval wel extra toeslagen.

  • Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 20.00 uur: 50% toeslag
  • Maandag t/m vrijdag van 20:00 tot 7:00 uur: 100% toeslag
  • Vrijdag van 20:00 uur t/m Maandag 7:00 uur 100% toeslag

 

BETALING

U dient contant bij de monteur te betalen. Mocht er niet betaald (kunnen) worden, dan brengen wij €27,50 administratiekosten extra in rekening.

Kosten riool ontstoppen

 

NO CURE, NO PAY

Bij Optimaal Riool Service betaalt u alleen als ook daadwerkelijk uw rioolverstopping is verholpen. Als er zich vaste obstakels in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen of boomwortels bevinden zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Ook brengen wij de ontstoppingskosten in rekening wanneer blijkt dat de verstopping zich op gemeentelijk grondgebied bevindt. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan de NTR 3216 en de NEN 3215.